Τρόποι αποστολής

Υπάρχουν  τέσσερις τρόποι αποστολής που χρησιμοποιούμε και με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας:


•  Παραλαβή από το κατάστημα


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη διεύθυνση Λοχαγού Παγωμένου 39, Ιεράπετρα Κρήτης


•  Με ΕΛΤΑ Courier


Συνήθως μικρά σε όγκο και βάρος αντικείμενα παραδίδονται με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας).


•  Με Πρακτορείο  μεταφορών


Μεγάλα σε όγκο και σε βάρος αντικείμενα παραδίδονται με πρακτορείο μεταφορών σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών το πρακτορείο).

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


1) Αποστολές με ΕΛΤΑ Courier η χρέωση είναι 4,70 ευρώ (+ 2,80 για πληρωμές με αντικαταβολή )
2) Αποστολές με Πρακτορείο μεταφορών η χρέωση για Αθήνα είναι  4,70 ευρώ - για Θεσσαλονίκη 9,00 ευρώ για την υπόλοιποι Ελλάδα 10,00 ευρώ. (+ 2,80 για πληρωμές με αντικαταβολή )
3) Αποστολές για Κύπρο η χρέωση είναι 19,90 ευρώ, για Ευρώπη 38,90 ευρώ, για Ασία και Αυστραλία 60,90 ευρώ ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ


Το eshop kookoovaptisi προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 350 €. Η υπηρεσία ισχύει για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η μεταφορά γίνεται ELTA COURIER ή με πρακτορεία μεταφορών ανάλογα το βάρος . Η δωρεάν μεταφορά δεν ισχύει για εμπορεύματα που το βάρος υπερβαίνει τα 10 κιλά (σε βάρος η ογκομετρικά). Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2842024178

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

●  Top Προϊόντα
●  Νέα Προϊόντα
●  Προσφορές

all rights reserved
developed & hosted by Jetnet ©